Pályázatírók elismerése

 

 

 

A szentesi képviselő-testület döntése alapján évi két alkalommal elismerésben részesítik a pályázatukkal az intézményüknek vagy a városnak pluszforrásokat szerző kollektívákat és alkalmazottakat.

2007. július 3-án délután anyagi elismerésben részesítették azokat a szentesi önkormányzati intézményekben dolgozókat, akik az év első felében nagy értékű pályázatokat készítettek. Az intézmények közül a legtöbb pályázatot, összesen hetet a Művelődési Központ adott be, amelyből 4 nyert, és így közel másfél-millió forint többlettel gazdálkodhattak. A legnagyobb pályázati összeget, 18,7 millió forintot pedig a Kistérségi Többcélú Társulás nyerte.

 

 

 

Az intézmények 41db pályázatából 18 minősült eredményesnek, ezek összesen 74 millió forintot jövedelmeztek. 4 az elutasítottak száma. Az önkormányzat 15-ből 6-szor pályázott sikerrel, 42 millió forintot nyerve ezzel. Ám a pályázati pénz még gyarapodhat, tekintve, hogy intézményi részről 19, önkormányzatiból pedig 9 vár még elbírálásra.

 Ebből az alkalomból köszöntötték a 6. Országos Szakmai Versenyen 3. helyezést elért helyi tűzoltókat, akik miniszteri dicséretet és az önkormányzattól anyagi elismerést kaptak. Az eseményen Szűcs Lajos alpolgármester köszöntötte a pályázatírókat, kiemelve, hogy munkájukkal elérték, hogy növekedjen a költségvetésük anyagi forrásai.

 

 

Szentes, 2007. 07. 05.

.