Utazás 2007

30. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás - 2007. március 29-április 1.

  

Mindent elsöprő sikert aratott a jubileumi, 30. UTAZÁS a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A március 29-től április 1-ig nyitva tartó turisztikai kiállítás rendkívüli kínálatát, 54 ország 930 kiállítójának bemutatkozását, valamint a kapcsolódó rendezvényeket összesen közel hetvenezren tekintették meg.

 

 

 

Az UTAZÁS kiállítás hazánk legrangosabb, s Közép-Európa egyik legnépszerűbb turisztikai rendezvénye, hiszen a turisztikai szakemberek számára (márc. 29.) üzleti szempontból szolgál nélkülözhetetlen információforrásként, a magánlátogatók (márc. 30 - ápr. 1.) többsége pedig itt választja ki az igényeinek leginkább megfelelő úti célt.

 

   

  

Szentes város a B pavilon 4/f standján - immár hagyományosan – Csongrád városával együtt 40 m2-en várta a kedves látogatókat. Az elmúlt években a sportuszodát, a tiszai strandot és a gyógyfürdőt, mint egészségturisztikai és élmény lehetőséget hangsúlyozta a stand dekorációja, míg idén is a városias mégis régi stílust ötvöző „zsindelytetős ház” készült, melynek „ablakait” szentesi képek helyettesítenek.

Eme installációval a város minden korosztály iránti nyitottságát hangsúlyozza. Tehát nemcsak a fiatalabb korosztálynak, hanem családok részére is üdülési lehetőséget biztosít Szentes.

 

   

  

Nagy sikere volt a kihelyezett szentesi zöldségkompozíciónak is, amellyel a szentesi hungaricumokat népszerűsítették, és nem csak szemnek, hanem a szájnak is ingere volt. Az Árpád-Agrár Zrt. zöldségkóstolóval, míg a Hungerit Zrt. díjnyertes sonka kóstolójával kedveskedett a stand látogatóinak.

Szentes, 2007. 04. 03.

.