Virágszínvonalasabb Szentesért

 

 

 

Idén is meghirdette az önkormányzat a Virágszínvonalasabb Szentesért elnevezésű környezetszépítő versenyét, melynek díjátadása 2007. október 11-én volt a Városháza konferencia termében.

Baloghné Berezvai Csilla városi főkertész bevezetőjében örömét fejezte ki annak, hogy vannak új arcok is az "örök tagok" mellett, de azokat is szeretnék megnyerni a versenynek, akik csak a maguk örömére szépítgetik zöldövezetüket. Ebben a különleges évben, a kemény nyári melegben az eredményért sokkal többet kellett tenni, állapította meg Szirbik Imre polgármester. 

Családi házas kategóriában Patakiék nyertek a Nagy Sándor telepen csodálható kertjükkel. Három évvel ezelőtt már nyertek ebben a versenyben és most az előkerten változtattak, háromemeletes petúniazuhatagot helyeztek el benne, és selyemakácokat ültettek. Az 50 ezer forintos nyereményt is kertújításra fordítják. Második lett a magyartési Vincze Lászlóné, harmadik pedig Pipis Mártonné a Dózsa György utcából.

 

 

 

Munkahely kategóriában az Arany János utcai használtbútor üzlet győzött, amit legtöbben a virágok látványa miatt keresnek fel, az utcán és az udvarban is van vagy "ezerféle" belőlük, mondta Bakó Béláné tulajdonos. A növényzetet főleg ő ápolja, de férje is szereti a virágokat. Második a Bocskai utcai óvoda, mely megelőzte a Damjanich- ot, viszont a Damo-ovi a Virágos Magyarországért országos verseny különdíját is elnyerte.

 

 

 

Társasházak versenyében a Honvéd utca 24. környékét találták a legszebbnek, második Bucskó Jánosné (Szabadság tér A ép.), 3. Váradi Mária (Brusznyai stny. 7.).

 

 

A "Virágszínvonalasabb Szentesért 2007 Környezetszépítő Verseny" díjazásának szponzorai:

Hódút Kft., Zsomboly Kft., Usztrunul Mérnöki Iroda, Árpád Agrár ZRt., Sárréti Gyuláné e.v., Csatordai László e.v.,

Börönte László vállalkozó, Agro-Bakai Kft., Gazdabolt, Marossy Gyula vállalkozó,

SZEVIÉP Szerkezet- és  Vízépítő ZRt. Borostyán Virágüzlet, Pankota Flex Kft., Égisz Kft.

Szentes, 2007. 10. 15.

.