Lecsófőző Fesztivál  1. nap

 

 

 

A HUNOR CO-OP Zrt. ebben az évben is megrendezte hagyományos családi napját, mely egyben az V. Szentesi Lecsófőző Fesztivál. Idén két napba sikerült belezsúfolni azt a tömérdek programot, és sztárvendéget, akiket meghívtak a szervezők, hogy minél színesebbé tegyék a nyár végét.

2006. szeptember 1-jén délután 3 órakor egy kis csapat indult el a városba, hogy kihirdessék, a lecsófőző fesztivál kezdetét.

 

 

 

Hivatalosan este 6 órakor Mészáros Zoltán a Zrt. elnöke köszöntötte az összegyűlteket, és bevallása szerint másfél órás beszéddel készült, de biztos, hogy a sztárvendégek fellépésére gyűltek ilyen sokan össze, így röpke öt percbe sűrítette mondanivalóját, és átadta a színpadot Bocskor Bíborkának és Póka Angélának a Megasztár tehetségkutató verseny két volt versenyzőjének.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Angéla hozta a lázadó formáját, és a közönség együtt énekelt a két énekessel, akik átadták Rúzsa Magdi üdvözletét, aki hangszálgyulladás miatt volt kénytelen lemondani a fellépését.

 

 

 

A szervezők, már az elmúlt esztendőben is érezték, hogy a megannyi programot nehéz egy napba összesűríteni, így már tavaly eldőlt, hogy két napos lesz a fesztivál.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Az első nap este, közös szalonnasütésre várták a versenybe benevezetteket a szervezők. Mivel a szalonnasütés legfontosabb momentuma a tűz volt, ezért mindenki kisbaltával igyekezett rendet vágni a nem éppen száraz fa között. A fiatalok az olykor életveszélyes mutatványokat nem is bírták nézni.

 

 

 

Egy-egy asztaltársaság tíz főre való kenyeret és szalonnát kapott, és a többi hozzávalót, mindenki hozta magával.

 

 

 

Akik nem sütöttek szalonnát, azok sem maradtak program nélkül, mert a színpadon a Pom-Pom Együttes szórakoztatta a gyerekeket és szüleiket.

 

 

 

Este hétkor az összes elfoglalt tűzgyújtó hely lángokban állt. Forogtak a nyársak, és folyt (azaz csöpögött) a zsír a lilahagymával megrakott kenyérre.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Kellemes, de kissé füstös hangulat volt ezen az estén, és rengeteg "SZÉP" ember sétálgatott a padok között! (mert elvégre szépre száll a füst...).

 

 

 

A halk tömegmorajt egyszer csak egy hangos HOPPÁ! kiáltás törte meg! Egy fekete fickó minden áron női mellet akart magának, de az erotikus ajándék helyett széles mosolyt kapott. Fekete Pákó színpadra lépését hangos ovációval fogadták, és közelről látva a fiatal néger fiú tényleg hastáncosokat megszégyenítő mozgással vonaglott a színpadon.

 

 

 

Pákó után üdítő látványt nyújtott a Salsa Tropical Show. A brazil táncosok karneváli hangulatot varázsoltak a színpadra, és megadták az alaphangulatot a Murphy Band koncertje előtt.

 

 

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2006. 09. 04.

 

.