Gatyarohasztó meleg Szentesen

 

 

TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

A meteorológusok előre figyelmeztettek mindenkit, hogy ez a hétvége igen forró lesz (igaz előtte minden híradás arról szólt, hogy hideg nyár várható). Hát az is volt, és elmondhatjuk, hogy 2006 a legek éve. Ebben az esztendőben volt a legnagyobb árvíz, és most a meleg sem kímél minket. Sokan a forró lakásból kimenekültek a strandra, de voltak akik a klímák nyújtotta hűsséget választották és nem mozdultak ki.

Akik a vízpartot választották, azoknak ott volt a strand, a tiszai strand és a Körös-torok. Élelmes fiataloknak viszont elég volt a Kurca is.

 

 

TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

Az IH mögötti kerékpáros híd jó indulópálya volt egy nagy "seggeshez" de láthattunk "indián fejest" is. A fiúk azt mondták, hogy picit hideg a víz, de ebben a rekkenő melegben nagyon jól esik.

 

 

 

A strandra vezető út két oldalán mindkét hétvégi napon sokan parkoltak, és a leghidegebb vizű medence is teli volt fürdőzőkkel.

 

 

 

Egész nap működött kisebb megszakításokkal a csúszda, amit a gyerekek mellett szüleik is kipróbáltak.

 

 

 

Ugyan a tiszai strand még hivatalosan nem nyitott ki, de a hétvégén sokan kilátogattak a folyópartra. A hétvégi házakkal rendelkezők grill partikat tartottak és csak a szombat este sikerült kissé vizesre.

 

 

 

 

 

A strandi látogatók nem szenvedtek a mókázás hiányában, így az alsó képen látható "öreg" bácsika botját félre dobva mászott fel a gyerekek közé egy csúszásra.

 

 

 

Száz szónak is egy a vége.... meleg volt! És még mi vár ránk? Azt nem tudni, de biztos, hogy H betűvel kezdődik: Hűvös? Hőguta? Heső?

 

 

Szentes, 2006. 07. 24.

.