Szerenád 2006

 

A szerenád régi hagyomány kicsiny hazánkban, hiszen már évszázadok óta felkeresik a végzős tanulók tanáraikat, és mulatnak egy jót búcsúzóul. Természetesen sokat változtak a szokások, de ma is nagyon jó bulit lehet kerekíteni a dologból, és minden a szervezésen és a jókedven múlik!

 

 

Általában minden osztályban felmerül az az ötlet, hogy jó lenne meglepni a tanárokat a szerenáddal. Szeretném eloszlatni a félreértéseket: a tanárok is ismerik a szokást és számítanak rá! Teljesen felesleges tehát titkolózni, sőt, különféle kellemetlen helyzetek elkerülése végett érdemes tisztázni a helyszínt és az időpontot.

 

Most hallgassuk, hogy Szentesen miként szerenádoztak a végzős hallgatók 2006. május 4-én.

 

Boros 12 C

 

Boros 12 C énekét ITT hallgathatják meg!

A Boros 12 C osztályának első útja az osztályfőnökhöz vezetett a Kertvárosba. Pádár Zsolt már várta a diákokat, akiknek első közös szerenádi fellépésük volt az Ofö-nél. Zenei tudománya a társaságnak Péli Barna szavaival "ez most nem jött át", de nem is az a cél, hogy megasztárok legyenek a fiatalok. Mindenesetre sikerült rögzíteni a közös éneket, melyet csak erős idegzetűeknek ajánlunk. (Vigyázat! A felvétel hangos meghallgatása halláskárosodást okozhat!)

 

Zsoldos 12 K

 

Zsoldos 12 K énekét ITT hallgathatják meg!

A Zsoldos 12 K osztályánál már csúcs ponton volt a szerenádi hangulat ami naplementével csak fokozódott. Igaz a kocsi kicsinek tűnt első felszálláskor, de tudják "sok jó ember ..."!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

HMG 12 B

 

HMG 12 B énekét ITT hallgathatják meg!

A HMG 12 B osztályának nagy nehezen sikerült megtalálni Berkecz Pál tanárurat, de ennek a történését a hangfelvételen lehet leginkább nyomon követni.

 

Boros 12 B

 

Boros 12 B énekét ITT hallgathatják meg!

A Boros 12 B osztálya torzításig rekesztette hangszálát, hogy az ablakba hívják Papp Esztert, de amikor elfogyott a szusz körbenéztek és meglátták, hogy jó épület előtt énekeltek, csak rossz irányba, azaz rossz ablaknak. Azért sikerült célba juttatni a szerenádi dallamokat, amit a tanárnő süteménnyel hálált meg.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

Szentes, 2006. 05. 06.

 

 

.