A 7 híre! Nekünk 8!

 

 

 

A Legrand-Szentes a Szolnok csapatát fogadta az OB I-es férfi vízilabda-mérkőzés 7. helyért folyó párharc  második találkozóján.

A két győzelemig tartó párharc végeredménye 2:0 lett a Szolnok javára így eldőlt a bajnokság 7. helyének a sorsa, melyet a Szolnok foglalhatott el, és persze a 8-dik is, melyen a szentesi csapat végzett.

 

 

 

Bizakodtunk, de nem sokáig, mert ugyan az első gólt a szentesiek szerezték, de utána folyamatosan csak mentünk az eredmény és az ellenfél után. A végeredmény más lett volna, ha nem gólra játsszák a vízilabdát, hanem kapufára.

A mérkőzés legszebb pillanata az volt, hogy Horváth Tamás a szentesiek kapusa szemfüles gólt lőtt, mert észrevette, hogy a vendégek hálóőre távol volt a kaputól és az egész pályát átívelő lövéssel szerzett találatot!

 

 

 

Az utolsó negyedben elfáradtunk, és persze a kiállítások miatt megfogyatkoztunk. Talán jobb lett volna három negyed után lefújni a meccset (persze ezt nem lehet!), mert a befejező 8 percben már nem arattunk babért, azaz nem sikerült gólt szereznünk. Így lett a Szolnoké a bajnokság 7. helye és mi végeztünk a nyolcadikon.

Szentes, 2006. 05. 09.

.