Cseuz tanár úr, csak nyugtató bevétele után olvassa el!

Tetőzött az árhullám a sportcsarnokban

 

 

Mivel eljött a jó idő, elkezdett olvadni a hó mindenhol. Még a sportcsarnok tetején is!

Ennek következtében kivételesen nem sportcsarnok ereszei lettek teli hólével, hanem a parkettára folyt annak egy része. Mivel az elmúlt napok viharos időjárása vagy bekotorta a hópelyheket a tető alá, vagy olvadni kezdett a hó, de nem a csarnok ereszébe folyt hanem beszivárgot.

De hogy lehet ez? Nem vízálló a tető?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

 

 

 

Hát nem! A tető hőszigetelése teli lett hólével, és az a belső mennyezeten keresztül szivárog a küzdőtérre, a parkettára ("ez az a parketta, amelyre Cseuz László úgy vigyázott, mint a szeme fényére" - idézet az 1999. február 5-ei Szentesi Életből!). Ezzel a problémával évek óta küszködik a csarnok, és per tárgya is volt a beázás, és a gerenda repedés, de akkor a bíróság úgy döntött, hogy nincs igaza a városnak, hogy ezt garanciálisan ki kellene javítani a kivitelezőnek.

A mostani eset pedig a legdurvább a sportcsarnok életében, mert a csöpögést, most 67 vödör, edény, tál, kaspó, műanyag szemetes és 4 műanyag asztal, valamint 2 tornapadból és 10 zsámolyból készített fóliával borított medence gyűjtötte a vizet edzés helyett!

 

 

 

Takács László elmondta, hogy a 2006. március 16-ai délelőtt volt a legkritikusabb, de délutánra lefolyt a csarnokbeli árhullám tetőzése. Továbbá, azt is megtudtuk, hogy a csarnok tetején nincs hó, tehát ami szivárog, az a tetőszigetelésből csöpög, de ki tudja meddig. Tényleg MEDDIG???

 

Szentes, 2006. 03. 16.

.