Tragédia

 

Életét vesztette az a férfi, aki tegnap délután három órakor kisteherautóját vezetve frontálisan ütközött a szembejövő pótkocsis teherautóval Szentes és Kunszentmárton között.

 

 

 

A tragikus baleset a Szentesről Kunszentmárton felé vezető úton történt szerdán (2006. március 22-én) a délutáni órákban. Az első adatok szerint egy teherautó és egy személyautó ütközött össze frontálisan, eddig tisztázatlan körülmények között. A személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utat a helyszínelés idejére lezárták, a baleset okát és pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 

 

 

A baleset egy enyhe kanyar előtti egyenes útszakaszon az Árpád-Agrár Zrt. szentlászlói telephelye mellett történt. A pótkocsis jármű Szentes felől haladt Kunszentmárton irányába, amikor a rendőrség eddigi adatai szerint előzésbe kezdett, hogy kikerüljön egy kerékpárost. A jármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ekkor ütközött a kisteherautóval. A hatvanhárom esztendős deszki férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Szentes, 2006. 03. 23.

.