Megkezdődött a tavaszi forduló

 

 

 

2006. március 5-én hazai pályán kezdték meg a tavaszi fordulóit a Szentesi Kinizsi TE kézilabda csapatai. Először a  felnőtt csapat a Tiszakécske VSE felnőtt gárdájával csapott össze, és taktikus játékkal, de olykor-olykor elkapkodott helyzetekkel csak 6 góllal kaptak ki (24-30, félidő 10-15).

 

 

 

Az ifi csapatnál már nagyobb harc volt várható és a felnőtt csapatban résztvevő ifisták a mérkőzés kezdetén átvitték magukkal a felnőtt játékstílust, mely sok sárgalapot és kiállítást szült.

Sajnos ezekben a pillanatokban nem a játékról szólt a mérkőzés, de fiúkat próbálta Szaszkó Norbert edző nyugtatni.

A végére az ifi meccs eléggé "bekeményedett" hiszen mind a két csapat közel ált ahhoz hogy nyerjen, és a Tiszakécskeiek, bizony elég sportszerűtlen módszerekkel próbálták megakadályozni a mieinket a gólszerzésben. Itt a játékvezetők nem álltak a helyzet magaslatán, és a kécskeiek edzője sem éppen sportszerű magatartásra hívta fel a játékosai figyelmét, aminek a következtében az ellenfél beállósa nagyon durván lerántotta a földre a felugró Mátét, aki viszont a labdát teljes erővel - miután felpattant - a beállós arcába dobta. NAgyon sportszerűtlen magatartás volt mind a kettő! Természetesen mind a kettőt a játékvezetők azonnal kiállították. Ilyen eseményekre a pályán semmi szükség!!!!

Végezetül igazságos eredmény született így mind a két csapat egy-egy ponttal távozott a mérkőzésről.

 

 

Szentes, 2006. 03. 08.

.