Hogyan hódítsuk meg a nőket (férfiakat)?

 

 

Az első jelenethez Tahi Tóth László a közönség soraiból választott partnert.

 

Örök téma a hódítás mikéntje. Folyton folyvást foglalkoztat bennünket a párkapcsolatok kifürkészhetetlen világa. Számtalan filozófus, tudós próbálta megfejteni a rejtélyt, vagyis a hódítás fortélyát. Lehet ezt tudományos alapokra helyezni?

 

 

 

A Tóth József Színházteremben 2006. március 21-én megtudhattuk Vámos Miklós: Hogyan hódítsuk meg a nőket (férfiakat)? című előadáson, hogy hogyan vélekedik a témáról a szerző. Ezen a könnyed színházi estén kiderült, hogyan hódítsuk meg a nőket, illetve a férfiakat. A zenés-táncos vígjáték főszereplői Görbe Nóra és Tahi Tóth László volt.

Az előadás során könnyed humorral fűszerezve tudhatjuk meg az ismerkedés, a visszautasítás, s általában az erotikus vonzerő rejtelmes titkait. Természetesen ehhez zongorakíséret is dukál, tizenkét örökzöld slágert hallhattunk, főképp a két nagy háború közötti időszakból. Elvégre nemcsak a borban, hanem a dalban is az igazság, ám ezúttal a szerelem és a csábítás fortélyaihoz nem a „magyar nótás”, hanem a „sanzonos kuplés” formában jutunk még közelebb.

Szentes, 2006. 03. 23.

.