Az első félidő vége

A készülő NAGY szentesi sportKÖNYV kiadója, a Szentesi Városszépítő Egyesület a szerkesztőbizottság révén az elmúlt két hónapban több mint négyszáz sportolót, edzőt, sportmecénást szólított meg, ezzel lefújtuk az első félidőt. Az anyaggyűjtés második félideje most kezdődik és április 15-én zárul. Kérjük az érintetteket, hogy a kért adatokat, fotókat, dokumentumokat mielőbb jutassák el a könyv szerkesztőjéhez, hogy az érdemi munka eredménye karácsonyra könyvalakban megjelenhessen.

 

 

NAGY szentesi sportKÖNYV címmel, a szentesi vagy Szentesről elszármazott sportolók, edzők, sportbarátok, híres sportmecénások sportemlékeit kívánja csokorba gyűjteni a könyv szerkesztője: Bodrits István, akinek a munkáját egy kibővített szerkesztőbizottság segíti Makra Zoltán vezetésével.

 

Amennyiben úgy érzi, hogy sportemlékei alkalmasak arra, hogy belekerüljön a NAGY szentesi sportKÖNYV-be, úgy a felhívást ITT olvashatja el (pdf formátumban). A kérdőívet INNEN töltheti le, és a sportemlékek megörökítésére szolgáló külön dokumentumot pedig ITT találja!

 

Szentes, 2006. 03. 20.

.