„A világraszóló kiállítás” - Utazás 2006

29. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás - 2006. március 16-19.

 

Az UTAZÁS kiállítás hazánk legrangosabb, s Közép-Európa egyik legnépszerűbb turisztikai rendezvénye, hiszen a turisztikai szakemberek számára (március 16.) üzleti szempontból szolgál nélkülözhetetlen információforrásként, a magánlátogatók (március 17-19.) többsége pedig itt választja ki az igényeinek leginkább megfelelő úti célt.

 

 

Szentes város a B pavilon 4/h standján - immár hagyományosan – Csongrád városával együtt 40 m2-en várta a kedves látogatókat. Az elmúlt években a sportuszodát, a tiszai strandot és a gyógyfürdőt, mint egészségturisztikai és élmény lehetőséget hangsúlyozta a stand dekorációja, míg idén is a városias mégis régi stílust ötvöző „zsindelytetős ház” készült, melynek „ablakait” szentesi képek helyettesítenek.

Eme installációval a város minden korosztály iránti nyitottságát hangsúlyozza. Tehát nemcsak a fiatalabb korosztálynak, hanem családok részére is üdülési lehetőséget biztosít Szentes.

 

 

 

Erre az alkalomra készült egy új magyar nyelvű város- és kistérségét bemutató kiadvány. Nagy sikere volt a kihelyezett szentesi zöldségkompozíciónak is, amellyel a szentesi hungaricumokat népszerűsítették, és nem csak szemnek, hanem a szájnak is ingere volt. Az Árpád-Agrár Zrt. zöldségkóstolóval, míg a Hungerit Zrt. díjnyertes sonka kóstolójával kedveskedett a stand látogatóinak.

A társkiállító, Csongrád inkább a fiatalabb korcsoportot célozta meg a Körös-torokot népszerűsítő kiadványaikkal, valamint borkóstolóval csalogatta a vendégeket.

 

Szentes, 2006. 03. 20.

.