Zsoldos szalagavató

1. rész

 

 

 

2006. február 3-án rendezték meg a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola szalagavató ünnepségét a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

Pulya Beáta (11.B) és Székely Antal (11.P) az alábbi gondolatokkal indították a 2005/2006-os tanévben végzős hallgatók szalagavató ünnepségét:

 

Kedves vendégeink! A Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola szalagavató ünnepségét megkezdjük.

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm szalagavató ünnepségünkön megjelent kedves vendégeinket: avatandókat és avatókat, igazgató urat, tanárainkat, a társintézmények képviselőit, diáktársainkat, meghívott vendégeinket, szülőket, rokonokat és jó barátokat!

 

 

 

Kedves végzős diáktársaim! A mai nappal az ifjúkor egyik legszebb ünnepéhez érkeztetek el. Évek szorgos munkája, kitartó tanulás vezetett a felemelő percekhez. A diákélet egyik legszebb hagyománya a szalagavató. A tizenkettedikeseket köszönti ünnepségünk minden perce.

Felkérem iskolánk igazgatónőjét, Bugyáné Bakó Veronikát, hogy köszöntse az ünnepelteket!

 

 

 

Felkérem Farkas Sándor országgyűlési képviselő urat és Szirbik Imre polgármester urat, hogy köszöntse a végzős hallgatókat!

 

 

 

Elérkeztünk ünnepségünk legszebb pillanatához, a szalagtűzéshez. Kérem a tizenegyedikeseket, tűzzék fel a szalagot az ünnepelteknek!

 

 

 

Kedves vendégeink! Műsorunkat zenés-táncos bemutatókkal folytatjuk. Amíg a tizenkettedik osztályosok átöltöznek a táncbemutatóhoz, addig a Seres formáció műsorát hallhatjuk. A Seres testvérek a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskolában szerezték a szakmát és utána az érettségit. Éveken keresztül Országos Zenei Versenyek győztesei. Nagyon sok helyen léptek fel, nagyon nagy sikerrel. Latin és lírai dalokat komponálnak. Most két latin dalt hallhatunk tőlük, az egyik dal saját szerzemény, melynek címe: Veled az Óceán. Következik, Seres Antal, Seres Róbert és Seres Krisztián.

 

 

 

Fogadják szeretettel iskolánk tanulóinak műsorát. akik egy kán-kán bemutatóval készültek a szalagavató bálra. A koreográfiát betanította Kenyeres Zsuzsanna tanárnő.

 

 

 

Kedves közönség! Most pedig az est fénypontja, a 12. évfolyamosok keringő bemutatója következik. A koreográfiát Pásztor Anikó tanította be. Végzőseink hónapok óta lelkesen készülnek erre az alkalomra, fogadják őket szeretettel!

Az összefoglaló 2. részét ITT tekinthetik meg!

 

A szalagavató további képei:








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

.