Túl az első rohamon!

Megnyitott a szentesi TESCO!

 

 

 

2006. február 2-án reggel 8 órakor nyitotta meg kapuit a szentesi Tesco áruház a Csongrádi út mellett. Az új, ötezer négyzetméteres eladóterű áruház az ország 57. Tesco hipermarketje melyben mintegy harminc-negyvenezer féle termékből válogathatnak a vásárlók.

Az áruház minden nap éjjel-nappal folyamatosan nyitva tart. Itt is megtalálható lesz a Tesco-nál már megszokott szolgáltatások nagy része és a széles termék-választék, mint például a helyben sütött pékáruk és cukrászsütemények, vagy akár a sokféle frissáru.

Az áruház területén számtalan kis üzlet – többek között herbária, ékszerbolt, lottózó, virágüzlet, és étterem - biztosítja a vásárlók még teljesebb kiszolgálását.

 

 

 

Az új Tesco 450 férőhelyes parkolóval várja vásárlóit. Az áruház gyalogosok számára is könnyen megközelíthető, hiszen az áruház mellett alakítottak ki egy buszmegállót, ahol helyi és helyközi járatok többsége megáll. A szentesi Tesco áruház elérhető az 1-es busz meghosszabbított útvonalán reggel 7 és este 10 óra között közlekedő 1T jelű autóbuszjárattal is.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

Szentes, 2006. 02. 06.

 

 

.