Gálaműsor a szegény gyermekekért

 

 

 

2006. november 25-én a Tóth József Színházteremben jótékonysági gálaműsort rendeztek a szentesi szegény gyermekek karácsonyáért.

Ollai Istvánné karitatív munkáját sokan ismerik és sokan támogatják, pláne akkor, ha mindezt a szegény sorban élő gyermekekért és azok családjáért végzi. Ruhát gyűjt, ruhát oszt és ahol tud segít, hogy a rászorulók minél gyorsabban segítséghez jussanak.

 

 

 

Segítő szándékához az idén is megszámlálhatatlan segítséget nyújtó kéz járult hozzá. Volt aki pénzzel segített, volt aki adományokkal vagy munkával, de olyanok is voltak, akik színpadi szereplésükkel. Nagy élmény volt a gálaműsor mindegyik műsorszáma, mindegyiken érződött a szeretet. Kiemelni sem lehet egyet a sorból, hiszen minden produkció külön ajándék volt a rendezvény résztvevőinek.

 

 

 

Hallgathattunk citeramuzsikát, operettet, népdalokat és karácsonyi dalokat, szavalatokat és mesét. Láthattunk néptáncot, valamint modern és hastáncokat. Így ajándékoztak meg bennünket gyermekek és felnőttek egyaránt. Mindez egy cél miatt történt. Pénzt gyűjtöttek, hogy a Móricz Zsigmond Művelődési Házban a december 16-i karácsonyi ünnepségen 210 segítségre szoruló élelmiszercsomagot kaphasson és, jobb karácsonyuk legyen. Azonban nemcsak ők kapnak segítséget, hiszen az anyaotthonban és a hajléktalanszállón is szoktak csomagokat osztani az ott élő rászorulóknak.

 

 

Szentes, 2006. 12. 03.

.