10 éves a sportcsarnok

 

 

 

10. születésnapját ünnepelte a dr. Papp László Sportcsarnok 2006. november 25-én. Ebből az alkalomból rendeztek bemutató mérkőzéseket szombat délután. A sort a kézilabda nyitotta, még pontosabban a női első osztályú bajnokságban szereplő két megyei gárda a Hódmezővásárhely és a Makó kézilabdázóinak összecsapása. A találkozó nagy részében a makóiak vezettek, ám a nagyobb NB I-es tapasztalat végül a vásárhelyiek felé billentette a döntetlengyanús mérkőzést.

A korábbi szövetségi kapitány és Dunaferr-sikerkovács Kiss Szilárd irányította Hódmezővásárhely 27-25-re nyert a megyei rangadón. Érdekesség, hogy a tavaszi első fordulóban a két csapat egymás ellen kezdi majd a 2007-es évet.

Kézi után kosárlabda. Mivel a bácskatopolyaiak nem érkeztek meg, ezért a szentesiek önmaguk ellen játszottak bemutató ill. edzőmérkőzést.

 

 

 

Az utolsó előtti mérkőzésen a szentesi öregfiúk - na azért nem voltak annyira öregek - mérkőztek az MTK hasonló korú labdarúgóival. Félidőben Katona Attila találatával még a mieink vezettek, ám a Talapa Jánossal, Lőrincz Emillel, Boda Imrével és Kiss Tiborral felálló fővárosiak fordítottak, és 3-1-re nyertek, valószínűleg csakis azért, mert őket olyan nagyformátumú játékos erősítette, mint Farkasházy Tivadar, akinek pályára lépése hozta az igazi fordulatot - természetesen a vendégek javára. A városi futsal csapat sem maradhatott ki a sorból, az NB I-es Legrand-MetalCom a román Craiova gárdáját látta vendégül pályán és pályán kívül egyaránt. A 6-6-os döntetlennel záruló mérkőzés bőven hozott fordulatokat, hiszen előbb a Szentes vezetett 1-0-ra, majd 4-2-re már a látogatóknál volt az előny, amit Legrand egyenlítés követett. 6-4-re újra a Craiova tűnt győztesnek, két büntetővel azonban egyenlíteni tudott a Szentes.

 

Pillanatképek a sportcsarnok életéből!

 Kinagyítható!

Szentes, 2006. 12. 03.

.