11. SAS TORNA

 

 

 

2005. augusztus 13-án délután húsz csapat részvételével vette kezdetét a tizennegyedik SAS torna a szentesi ligeti uszodában.

 

A hagyományos vízilabda-fesztiválra Nagykanizsától Egeren keresztül Budapestig érkeztek csapatok. Az amatőr vízilabdázók mellett a profi játékosok is vendégei a hagyományos viadalnak. Az Édesvízi Planktonok, az Ivargerendák, a Csővázas Droidok, az Egri Éden, az Istenek és az Amatőr Sasok mellet egy külföldi gárda, a városban edzőtáborozó orosz Junoszty Moszkva ificsapata is benevezett a küzdelmekre. Szentest öt csapat is képviselte a vasárnapig tartó körmérkőzéseken.





















































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 A szombat este buli képei





















































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 A torna végeredménye

Az A csoportban a győzelmet a Luiserek szerezték meg, a B-ben a tornanévadó Amatőr Sasok hozták el a prímet. A C-ben az Édesvízi Planktonok voltak a legjobbak, míg a D-ben a budapesti Sportliget SE. A csapatokban vegyesen játszottak fővárosiak és szentesiek, de megmérették magukat a tornán egri, kanizsai, békéscsabai pólósok is az orosz Junoszty Moszkva együttese mellett. A viadal legjobb kapusa titulust ebben az évben is a szentesi Ormai Zoltán „gyűjtötte be", míg a különböző csoportok legjobb játékosa címét Simon Ferenc, Csendes Tamás, Halápi János és Szabó László érdemelte ki.

 

Szentes, 2005. 08. 16.

 

.