ZSOLDOS SZALAGAVATÓ

 

 

2005. február 4-én rendezték meg a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola szalagavató ünnepségét a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

 

Kedves vendégeink! A Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola szalagavató ünnepségét megkezdjük.

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm szalagavató ünnepségünkön megjelent kedves vendégeinket: avatandókat és avatókat, igazgató urat, tanárainkat, a társintézmények képviselőit, diáktársainkat, meghívott vendégeinket, szülőket, rokonokat és jó barátokat!

 

 

 

 

 

Kedves végzős diáktársaim! A mai nappal az ifjúkor egyik legszebb ünnepéhez érkeztetek el. Évek szorgos munkája, kitartó tanulás vezetett a felemelő percekhez. A diákélet egyik legszebb hagyománya a szalagavató. A tizenkettedikeseket köszönti ünnepségünk minden perce.

 

 

 

 

 

Felkérem Szirbik Imre polgármester urat és iskolánk igazgatóját, Dongó László urat, hogy köszöntsék az ünnepelteket!

 

 

 

 

 

 

 

Megkérem a 11. évfolyam tanulóit, hogy foglalják el helyüket a szalagtűzéshez! Elérkeztünk ünnepségünk legszebb pillanatához, a szalagtűzéshez. Kérem a tizenegyedikeseket, tűzzék fel a szalagot az ünnepelteknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves vendégeink! Műsorunkat zenés-táncos bemutatókkal folytatjuk. Amíg a tizenkettedik osztályosok átöltöznek a táncbemutatóhoz, addig a Szilver táncklub standard-táncbemutatóját láthatjuk iskolánk diákjainak előadásában.

 

 

 

Amíg a táncosok átöltöznek a latin táncokhoz, addig fogadják szere tettel Ágoston Anita és Verbó Ákos előadásában Máté Péter: Hazám, Zorán: Ünnep és a Dzsungel könyvéből a Szavakat keresek című dalt.

 

 

 

 

 

Fogadják szeretettel a Szilver táncklub latin-táncbemutatófát!

 

 

   

 

Kedves közönség! Most pedig az est fénypontja, a 12. évfolyamosok keringő bemutatója következik. A koreográfiát Németh Anikó tanította be. Végzőseink hónapok óta lelkesen készülnek erre az alkalomra, fogadják őket szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő percekben a 9.K osztály műsorát hallhatjuk. A Múlnak a gyermekévek, a Húsz év múlva és a Miért vannak a jó barátok című dalt betanította és vezényel Hérány Ferenc tanár úr.

 

 

 

A 12.k osztály táncbemutatója következik. Kérjük, műsorukat fogadják szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm az osztályok jó hangulatú műsorát. Amíg a 12. osztályosok felkészülnek a bálnyitó keringőre, addig a Fata Morgana hastánccsoport műsorát láthatják. A csoport tagjait a táncprodukcióban iskolánk diákjai egészítik ki, akik egy rövid keleti mesével készültek a mai estére.

 

 

Óh te Allahtól áldott, aranyesővel megkoszorúzott közönség, derüljék fény a 12. G. titkára. Tanárok szörnyülködjetek, leányok elaléljatok, férfiak sárguljatok az irigységtől.

Immáron három esztendeje annak, hogy a fényes tekintetű Ali basa, Allah nyújtsa hosszúra életét, férfiassága első gyümölcsét, a világszerte méltán dicsért és híres Zsoldos Ferenc Középiskola falai közé küldte, hogy okuljon.

Jó urunk, a mézajkú hussik által szeretett arábiai fekete csődör, Feri basa, eme szalagoktól ékes estét választotta, hogy felfedje háreme fényes testét!

 

 

 

 

 

 

 

Végezetül következzen végzős diákjaink keringője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bálnyitó táncot a hagyományokhoz híven az ünnepeltek kezdik, felkérik szeretteiket. Fogadják el a táncra hívásukat! Az est hátralévő részében tartandó nosztalgia discohoz jó szórakozást kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2005. 02. 08.

 

.