240 csomag a szegény gyermekeknek

 

 

Hetedik alkalommal osztottak csomagot a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. Ollai Istvánné önkormányzati képviselő nemcsak erre az alkalomra készül, tulajdonképpen az év minden időszakában gyűjt, ruhát oszt a szegények megsegítésére. De ez mindig különleges alkalom, hiszen a karácsony a legszebb, az igazi ünnep minden család életében.

 

 

 

Eszterke néni az idén is megrendezte a Szegény Gyermekek Karácsonyáért gálaműsort ami a gyűjtési akció lezárása volt. Ennek a megrendezésével nem fejeződött be a tennivaló, mert ezután vásárolták meg azt a tömérdek mennyiségű élelmiszert, amit 2005. december 17-én osztottak ki a rászorulóknak.

 

 

 

A szociálisan rászoruló családok kaptak meghívót a csomagosztásra, akik nagy örömmel fogadták az ajándékot. A gyerekek játékot választhattak a dobozokból, amelyet a szentesi iskolások gyűjtöttek, hogy ezzel örömet okozzanak azoknak, akik nem engedhetik meg a játékvásárlást.

 

 

 

A belépéskor mindenki megkapta a csomagot, és utána egy kis ünnepi műsort láthattak, melyen a Jövőnkért Alapfokú Művészeti Oktatási Intézmény tanulói adtak elő több táncprodukciót.

A műsor végén került kiosztásra az a több száz kiló gyümölcs (alma, narancs), amely osztásában Szirbik Imre polgármester és Horváth István, Szentes város díszpolgára segédkezett.

Szentes, 2005. 12. 21.

.