20 év után újra RÁKÁSZ DISZKÓ Szentesen

 

Háromnapos nagyszabású kerthelyiségnyitó party-t rendeztek a Klub Szentes névre keresztelt szórakozóhelyen. Ezen a három napon számtalan zenész fordult meg az újjáéledő volt Tiszti Klubban. A nagy generációt, akikre számítanak közönségileg, nem más hívta és várta nyitóparty-ra mint Rákász Béla discjockey.

 

 2004. augusztus 19.

 

 

Hell's Angels

 

Ez a három nap lehetőséget adott elég sok zenekarnak, hogy színpadra léphessen hazai környezetben.,

 

A party első napján Zoltán Erika és táncosai voltak a sztárvendége, aki kislányával és férjével érkezett a koncertre.

 

 

 

 

 

CSÍZ!

 

 

A koncert után pedig a diszkó teremben kezdetét vette a Rákász Diszkó. Béla a mai napig igazi Disc Jockey, mert öltözik, beszél, nevetteti a közönséget az éppen aktuális pop pletykákkal, tehát egyszóval szórakoztat.

 

 

 

 

Az est hátralévő részében pedig DJ. Neptun azaz Pozsár Csaba vette át a potenciométerek gombjait.

 

 

 

 2004. augusztus 20.

 

Sztárvendég a REPUBLIC!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2004. augusztus 21.

 

Sztárvendég Szűcs Judit és a leány, Timi volt.!

 

 

 

Sajnos a három napos rendezvény vége sikerült egy picit furcsára.  A szervezők mentségére szolgáljon, hogy ők nem így tervezték a három nap befejezését, amikor is az égiek eső formájában, egy ismeretlen személy pedig bombariadó formájában karcsúsította meg a szórakozást.

 

 Bombasztikus  szombat este!

 

 

A három napos kerthelységi nyitó parti igen csak bombasztikusra sikerült a Tiszti Klubban, mert az augusztus 21-ei disco közepén egy ismeretlen telefonáló értesítette a rendőrséget, hogy bomba van a Klub Szentes disco-ban. A szórakozó közönségnek el kellett hagyni a Tiszti Klub épületét, amíg átvizsgálták az egész épülettömböt a rendőrök.

Jó szórakozásnak néz ki az efféle tett, pedig igen komoly büntetést von maga után. Pláne akkor számíthat büntetésre a telefonáló, ha nem is annyira ismeretlen azaz ismeretlen (BZ), mert a bombariadó előtt ott balhézott a rendezőkkel, majd amikor végkép tudatosult benne, hogy mindegy, hogy mit tesz, tagsági nélkül akkor sem engedik be, akkor fennhangon annyit közölt a rendezőkkel, hogy tenni fog arról, hogy a mai buli korán befejeződjön. És tett!

Szentes, 2004. 08. 25.

 

 

.