13. Kurca parti Coctail Party

 

 

 

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Kurca-parti Coctail Partyt 2004. július 16-án, pénteken a Művelődési és Ifjúsági Ház szabadtéri színpadán. A változásokat megélt zenekar (új tagok jöttek, régiek mentek) frontembere, Mészáros Gábor (Murphy) elmondta, remélik a 13-as nem lesz számukra szerencsétlen szám, és remélhetőleg jó időt fognak majd ki.

 

 

Így is történt, mert az időjárás kegyeibe fogadta az elmúlt esztendőben igen zivatarossá vált rendezvényt. A már megszokott szórakoztató zenét, színvonalas, élőben előadott feldolgozásokat játszott Murphy csapata a Murphy Band. Ebben a fölállásban lényegében most láthatta-hallhatta először őket a közönség.

De ne szaladjunk annyira előre az eseményekben.

 

 

 

 

 

Elsőként hangulatkeltőként, az Alibi együttes adott mindenkinek alibit, aki kilátogatott a rendezvényre. A szép lassan nagyobb-nagyobb számban a térre érkező vendégeket pörgették fel, előkészítve így a jó hangulatot a La Bomba koncertjének.

 

 

 

 

Bombasztikusra sikeredett a La Bomba együttes repertoárja, melyben chilei dalokon át a spanyol és az afrokubai népzenéig szinte minden szerepelt. Hevesi Imre, aki mögött már számtalan zenekar állt - és áll ma is ( Névtelen 0, Zűrzavar ) elmondta: mindig szívesen jön Szentesre, sok koncertet adott már a városban. A La Bomba együttes nem csak a környéken ismert és elismert.

 

 

 

 

 

 

Mivel minden együttes élőben játszott ezért gondoskodni kellett a beállások idejére. Két koncert között léptek fel az 1001 éjszaka lányai, akik hastánc show-t mutattak be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az éjszakába nyúló partyt a Murphy Band fellépése zárta, akik Coctail-tagokkal kiegészülve a 80-as évektől egészen napjainkig tartó legnagyobb slágereket játszották.

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2004. 07. 21.

 

.