Népi vásár egy kis vizes vásárfiával

 

 

 

A népi kirakodóvásárra gondolva, legtöbbünknek nyári kánikula, rövidnadrágban és papucsban kószáló bámészkodók, kitikkadt-fáradt-elégedett árusok jutnak eszünkbe. Ez az idén így is volt, nem úgy mint három esztendővel ezelőtt.

 

 

 

Ezt a jó hagyományt csak egy picit borította fel egy futó (kiadós) zápor, ami éppen a gyereknapi ill. a POM-POM Gyerkőcnapi rendezvény csúcspontját mosta el. Így elmaradt a koncert, de az együttes és a szervezők azt ígérték, hogy nem maradnak koncert nélkül a kicsik, mert hamarosan bepótolják az elmaradt új műsorbemutatót.

 

 

 

Minden évben új műsorral készül erre a napra Murphy és csapat, de hiába volt a téren a visszaszámolás csak nem akart elállni az eső. Kovács Attila az együttes vezetője elmondta, hogy akkor kell koncertet adni, amikor jól esik, csak sajnos akkor a hangszerek nem működnek. Ezt a kis bibit leszámítva igazán jól sikerült a Népi vásár a Kossuth téren 2004. június 6-án, de erről meséljenek a képek lent és fent!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyerkőcnap elkezdődött és lementek a táncbemutatók, és csak utána jött a zuhé.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután a kép után már igen csak szakadt az eső, és ezzel véget ért a népi vásár, a Pom-Pom gyerkőcnap és a mi beszámolónk is.

Szentes, 2004. 06. 08.

 

.