VIII. KISÉRI NAPOK

 

                    

 

Nyolcadik alkalommal de először nem az eredeti helyszínen ünnepelték meg magukat a Kisér-i városrészben lakók. Eddig hét alkalommal adott otthont a Farkas Antal utca ennek a rendezvénynek. A szervezők véleménye szerint kinőtték azt a helyet és ezért gondoltak egy merészet, és felhozták a kisérből a rendezvényt az Ifjúsági Ház mellett található térre és szabadtéri színpadra.

A Városi Visszhang Szerkesztősége és “Mosolygósabb Régióért” Egyesület szervezésében számos programon vehettek részt nem csak a kisériek, hanem a kilátogató vendégek is.

 

Június 11. - péntek

Az első napon sok kulturális programmal várták a kilátogatókat, ahol is a “Csillageső” Regionális Amatőr Művészeti Szemle került megrendezésre.

 

 

 

 

 

 

A számos program között ott volt az ünnepélyes megnyitó, ahol Farkas Sándor országgyűlési képviselő modott köszöntőt, és utána Szirbik Imre polgármester nyitotta meg a rendezvényt.

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsére a “Csillageső” művészeti szemlén nem volt csillaghullás, hanem pont ellenkezőleg, mert a bemutatott produkciók a fellegekbe emelték az előadókat, persze ehhez hozzájárult a Szűcs Lajos alpolgármester által kiosztott díjak, és elismerések.

 

 

A nap nyugtával kezdődtek a koncertek, amelyek hajnalig mulattatták a közönséget.

 

 

 

 

 

 

Két koncert között pedig jött a Daisy menyasszonyi ruha bemutató, amelyen szentesi modellek mutatták be a szalon kínálatát.

 

 

 

 

 

Amikor a színpadra lépett ez a marcona fiatalember, sokan segítségért kiáltottak, és közösen üvöltötték hogy HELP! És jött a segítség, mert a Help együttes segített a hangulat fokozásában!

 

 

 

Június 12. - szombat

 

A szombat reggel igen záporosra sikerült, amely a szabadtéri rendezvényen meg is látszott, így az egyes programok az Ifjúsági Házban lettek megrendezve, de délben jött H. Bohna Márta meteorológus a déli hírekben és délutánra elmulasztotta az esőt, és kiderült az idő.

 

 

 

A szombati napra érkezett meg a Dance Club Hegyközcsatár moderntánccsoport Romániából, akik Romatechno produkciójukkal szórakoztattak kicsiket és nagyokat.

 

 

 

 

 

 

 

A szombati éjszaka sztárvendége Baby Gabi volt.

 

 

 

A Kiséri Napok végén többen érzéseikkel küzdöttek, mert jó volt az idei rendezvény, csak ott a Farkas Antal utcán azért hangulatosabb volt. Igaz, hogy az IH melletti területen több ember elfér, de azt az érzést nem fogja visszaadni mint amit a régi kíséri napok lent a Kísérben.

 

 

Szentes, 2004. 06. 15.

 

 

.