Országos Ifjúsági Horgász Bajnokság Szentesen

 

 

A MOHOSZ elnökségének megbízásából az Országos Versenyhorgász Bizottság írta ki a 2004. évi országos gyermek horgászbajnokságát. A bajnokságra 2004. június 18-19-20-án került sor, három fordulóban, Szentesen, a Kurca folyón. A bajnokságot a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a Szentesi Horgász Egyesület bonyolítja le. Az országos ifjúsági bajnokságon azok a versenyzők indulhattak, akik 2003. december 31-éig még nem töltötték be a 15. életévüket.

 

 

 

A versenyben résztvevők maximálisan 10 méteres botot használhattak, és etetőanyag- és csalikorlátozás tekintetében 17 liter etetőanyag, valamint 2 liter csali, amelyből maximum 1 liter lehetett szúnyoglárva.

 

   

 

Három napon keresztül fárasztották a fiatalokat a halak, amelyekből összesen 112 kiló akadt horogra.

 

 

 

A három fordulóban két szektorban küzdöttek az elsőségért a fiatalok, akik a szektorban elért helyezésükért annak megfelelő pontszámot kaptak, így a harmadik nap végén az volt a győztes, akinek a legkevesebb pontja volt. Pontazonosság esetén viszont a nagyobb súlyt kifogó versenyző felé billent a mérleg nyelve.

 

 

 

A fent leírtak alapján történhetett meg, hogy a legtöbb halat kifogó versenyző "csak" a második helyen végzett.

 

 A szektorban elért eredmény                             B szektorban elért eredmény

 

 

 

 

III. helyezett: Sulik Dávid (Szentes)                                            II. helyezett: Török László (Balmazújváros)

 

I. helyezett: Kaló Zoltán (Dömösd)

 

 

A nagy csapat! Bírók, versenyzők, kupák!

Szentes, 2004. 06. 21.

 

.