A statisztika nem romlott, de nem is javult!

A rangadó végeredménye X!

 

 

Rangadót rendeznek a labdarúgó NB II-ben 2004. május 19-én Szentesen, ahol a  hazai gárda  az éllovas  Makót   fogadta.

Ha csak a tavaszt nézzük, akkor megállapítható, hogy a megye két NB II-es együttese, a Szentes és a Makó a csoport legjobb formában lévő csapata. Az éllovas makóiak az elmúlt kilenc meccsen nyolc győzelem mellett kétszer ikszeltek, gólkülönbségük pedig imponáló, 32-3. A Szentes is büszke lehet az idei teljesítményére, hiszen hét sikert ért el a két döntetlenen és egy vereségen (Orosházán 3-1-re) kívül, 32-13-as gólkülönbség mellett. A tavaszi eredmény alapján tehát két bajnoki dobogósról beszélünk, akik szerdán 18 órától az elhalasztott mérkőzésüket pótolnak a városi stadionban.

 

 

 

A mérkőzés szinte a két tizenhatos között játszódott, egy-két akció kivételével. A helyzetek úgy ahogy jöttek ki is maradtak. A gólszerzési lehetőség a szentesieknél volt többször, de a kapkodás, megbosszulta magát. Jött a buzdítás a nézők köréből, hogy mindegy merre lövöd, csak erős legyen!

Ezt azért nem fogadta meg egyik csapat sem, és úgy döntöttek, hogy nem döntöttek, mert a 90 percnyi játék után döntetlennel vonultak le a pályáról az öltözőkbe. A statisztika nem romlott, de nem is javult!

 

Szentes, 2004. 05. 20.

.