VÁROSI GYERMEKNAP

 

 

Immár 12 . alkalommal rendezi meg a Damjanich János Tagiskola tantestülete és szülői munkaközössége a DAMO gyermeknapot, mely egyben a Városi Gyermeknap is. A rendezvény 2004. május 29.-én 9 órakor vette kezdetét.

 

 

 

A gyermekeket sok érdekes programmal várták a felsőpárti iskolába.

Voltak sportrendezvények, technikai bemutatók, kézműves foglalkozások, vetélkedők, sétakocsikázás, ugráló vár, szórakoztató műsorok, valamint a délután sztárvendég a Sub Bass Monster volt.

 

 

 

A megnyitó ünnepség után vehette át Csorba Ildikó a Szentes Városi Ifjúsági Közéleti Díjat, melyet 2001-ben alapított a városi képviselő-testület. Ezt az elismerést a testület ítéli oda gyermekek ajánlására, így 2004-ben Csorba Ildikó vehette át, ...

 

 

 

... és ezek után elindult az egész napos játék és programkavalkád.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lélegzetelállító TRIÁL kerékpár-bemutatót is láthattak a gyerekek.

 

 

 

 

Modell repülőbemutató is volt, amit egy rövid kamikáze (Kamikáze=derült égből villámjapán, avagy ferde szemű bombameglepetés) leszállás félbeszakított, de ekkor jött az Ötvös Cirkuszban hallható felkiáltás, "Sebaj! Van másik!!!"

 

 

 

 

 

 

Közel 300 csavart lufi figurát vehettek át a türelmesek, és az élelmesek.

 

 

 

 

 

A rendezvény végén talált gazdára az a több száz ajándéktárgy, melyeket a tombolahúzáson nyerhettek meg a gyerekek. A fődíj egy összteleszkópos MTB kerékpár volt, a JOKER kerékpár szalon felajánlásával.

 

 

 

Egy kis késéssel, de a nap végén egy igazán közvetlen koncertet hallhattunk Sub Bass "Szabitól", aki inkább a gyerekek között adta elő számait. Jó volt hallani, hogy a fiatal RAP énekes csak a zenei alapot hozta magával CD-n és a pörgős nyelvű énekszámokat élőben adta elő.

 

 

 

 

 

Szentes, 2004. 06. 03.

 

.