IV. Open Aerobik- és Sportnap

Aerobik télen-nyáron "...és ég a zsír!"

 

 

 

A legtöbb hölgy a súlyzó nélküli zenés tornára szavaz. Még ma is a "hagyományos" aerobik az egyik legismertebb torna. Ez azért is lehet, mert a többi stílusnak soha nem volt még akkora reklámja és mítosza, mint amekkorát az aerobik köré kerítettek. A lényege, hogy a zenére végzett folyamatos mozgássor végigmegy a test minden izomcsoportján. Hangsúlyos szerep jut az alsó testrészeknek, a comboknak, fenéknek, lábaknak. Minden testrészt átmozgat, és fejleszti az állóképességet is.

 

Évek óta hagyomány, hogy március idusán a városi sportcsarnok az otthona egy egész napos programnak. Az idén sem volt ez másként, március közepén rendezték meg a IV. Open Aerobik és Sportnapot.

 

 

 

Az esemény célja, hogy Szentes és vonzáskörzetébe tartozó települések lakóit megmozgassa, a manapság divatos sportolási formák bemutatása és megismerkedés országos népszerűséget élvező sportolókkal, edzőkkel.

 

 

 

Fiatalok és idősebbek egyaránt próbára tehetik állóképességüket, hiszen az eseményen mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. A kínálatban szerepel step, klasszikus aerobik, aero kick-box, fittball, aerobikmix, illetve disco-dance is.

 

 

Szentes, 2004. 03. 18.

.