Középkezdést gyakoroltak a tanárok

két félidőn keresztül

 

 

A Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola az idén is megrendezi a "Boros hetet". Ezen a héten nemcsak a Boros-díj kerül átadásra, hanem megannyi programra várják az érdeklődőket. Ezek között vannak iskola bemutatók, de sportrendezvények is, amely közé tartozott a tanár-diák futballmérkőzés is.

 

 

 

A tanárok azonos felállásban ...

 

Csodakapus szerepében: Kőőőőőőőőrösi Gábor

Parkett virtuóz szerepében: Tóóóóóóth László

A védelem oszlopos tagja: Baloooooooogh Zoltán

A csatár? sor két tagja: Miháááály István ééééééééés Páááádáááár Zsolt

és a biztos pont szerepében: Tiiiiiiiiiihanyi Attila

 

... küzdöttek végig két félidőt, ahol is elsőként a diákválogatottal mérték össze futball tudásukat, majd jött a szakképzősök válogatottja.

 

 

 

Sem a diákok nem kímélték oktatóikat, de az oktatók is érvényt szereztek akarataiknak. Az igen barátságos mérkőzés keretében egymáson rúgták le az év során felgyülemlett feszültséget. Jöttek a gólok, de a tanári csapat szurkolói nem örülhettek a kollégák sikerének, mert az első félidőben 8 gól landolt a tanári kapuban, és még jött a második félidő, amikor ezek száma még néggyel nőtt. Összesen 12-0 a diákok javára, ami a hátralévő dolgozatokkal változhat.

 

A nyolcadik megsemmisítő gól után Tóth László tanár úr feladta egy időre a küzdelmet, de a kollégák gyorsan segítségére siettek. Először Balogh Zoltán megijesztette egy infúzió utánzással.

 

 

 

Ezután jött a "történelmi" megoldás, a sportcipő masszázs görcsoldásnak, de ha kevés a fejben a vér akkor lecsurgatjuk azt is kiáltott fel Kőrösi Gábor.

 

 

 

Miután ez sem segített már csak egy igazi Balogh-féle testmasszázs segített aminek a gondolatától is felpattant Tóth László.

Mindenesetre a mérkőzés lefújása után nem fejeződött be a tanár-diák mérkőzés, mert az iskolában tovább folyik egészen az év végéig.

Szentes, 2004. 03. 10.

 

.