Kamera rögzítette a tolvajt

A képre kattintva kinagyítható!

 

A Szentesi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen készpénzt helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt – adta közre a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálata.

Tavaly október 28-án egy szentesi és egy mindszenti lakos tett feljelentést, miszerint szentesi munkahelyük öltözőjében hagyott kézitáskájukból valaki eltulajdonította értékeiket, irataikat. Ezek között volt az egyikük több bankkártyája a hozzájuk tartozó PIN kódokkal együtt. A lopással okozott kár több, mint 400.000 forint volt. A megtalált PIN kódot felhasználva az ismeretlen tettes még aznap Szentesen a Kossuth utcai ATM (K&H ATM) automatából 340.000 forint készpénzt vett föl. A tranzakciót lebonyolító illetéktelen személyről a pénzkiadó kamerája felvételt készített.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy az esetről bármit tud, hívja a Szentesi Rendőrkapitányságot a 63/312-433-as telefonszámon, vagy jelentkezzen a 112-es, 107-es hívószámokon, illetőleg a Telefontanút a 06/80/555-111-es hívószámán.

Szentes, 2004. 02. 05.

.