Két gólt rúgott a Szentes mégis döntetlen a vége

Szentes - Szeged 1 - 1 (1 - 0)

 

 

 

Március 6-án és 7-én valamennyi labdarúgóosztályban megkezdődik a tavaszi folytatás. A csapatok gőzerővel készülnek, és játsszák sorban az edzőmeccseiket. E célból találkozott a Szentesi TE csapata a Szeged csapatával 2004. február 14-én délelőtt 11 órakor a szentesi sportpályán.

 

Szentes (zöld): Bíró - Márics, Tóth-Kovács, Nyerges, Vidakovics - Kerepeczky, Kislőrincz, Gyagya, Bubor - Barna Cs., Takács G. Csere: Nana, Mátyás, Ábel, Janiga, Bajusz. Edző: Török László.

Szeged (kék): Halász - Szamosszegi, Mórocz, Czirfák - Rácz, Babos, Csúri, Turján, Puskás - Bali, Kulacsik. Cserék: Kurucsai, Szélpál T., Dobó (kapus). Edző: Szalai István.

Gólszerzők: Takács G., ill. Nyerges (öngól)

 

Már a tizedik percben cserélnie kellett Török Lászlónak, mert a rosszullétre panaszkodó Kislőrincz helyett Nanát állította be. Nagy kihívás volt Nana Mihálynak, hogy a hátralévő 80 percben végig kellett játszania, mert még az őszi szezonban csak egy félidős játékosnak volt elkönyvelve. Az utolsó percekig végig küzdött és remélhetőleg kivívja, hogy tavasszal benne legyen a kezdő tizenegyben. Egyébként végig kísérletezett Török László és taktikai helycseréket hajtott végre mind a középpályán, mind a védelemben.

 

 

 

A mérkőzés nem hozott ádáz küzdelmet, ezt tükrözi a gólok száma is, mert mindkét félidőben egy-egy gól született, és ráadásul mindkettő szentesi lábról került ugyanabba a kapuba, csak közben volt egy térfélcsere.

Szentes, 2004. 02. 17.

.