Szeretetakciós gyűjtés summája

 

 

Léhi Gábor vezetésével a Szentesi Szabadidős Sportklub már évek óta gyűjt és rendezi meg a városban a szeretetakciós karácsonyokat a rászorulóknak, hogy már szinte nem is emlékszünk az első esztendőkre. Bizonyos értelemben nem is kell, az élet halad tovább, a rászorulók száma sajnos, egyre növekszik, s vele együtt szaporodnak a teendők is.

 

 

 

Az idén is számos sportrendezvény és szeretetakciós gála adott lehetőséget a gyűjtésre. 2004. december 9-én a Móricz Zsigmond Művelődési Ház adott otthont a 2004. évi gálaműsornak.

 

 

 

Az összegyűjtött összegből 150 csomagot állítottak össze az önkéntesek, melyeket rászoruló családoknak juttatnak el. Egy-egy csomag kiskereskedelmi áron 4000 Ft értékű élelmiszerárút rejt.

Az akció sikeréért 25 társadalmi munkás dolgozott, és ennek eredménye képen 2004. december 18-án a Tóth József utcai Szabadidő Pincében csomagolták a következő napokban kiszállítandó csomagokat.

 

 

 

Léhi Gábor klub elnöke elmondta, hogy fontos az akció diszkréciója, hiszen szegénységére senki sem büszke. Az akció célja évről évre a szolidaritás, a másik ember iránti segítő szándék.

 

Szentes, 2004. 12. 20.

.