Új EKG készülék a gyermekosztálynak

 

A nagyvállalatok az idei évben igencsak visszaszorították "repi" ajándékozásaikat, amely sok kedves, de időnként haszontalan tárgyak megvásárlását jelenti - hallhattuk a minap a televíziók híradásából.

 

 

A reprezentációs keretet amúgy változatlanul megvan, de a cégek újragondolva fogtak az ajándékozásba. Így a nagyvállalatok számos egészségügyi intézményt, osztályt támogattak ebben az évben, aminek szerintünk mindenki örül. A műszerpark folyamatos amortizálódása megkívánja a fejlesztést, csak az intézményeknek nehéz mindezt kigazdálkodni, és itt jött el a Raiffeisen BANK szentesi fiókjának az ideje.

 

 

2004. december 22-én adták át azt a jelképes utalványt dr. Tóth Editnek, a Csongrád Megyei Önkormányzat Területi Kórház Csecsemőosztályának főorvosának, amely másfél millió forint adományozásáról szólt. Ezen az összegen már meg is vásárolták az új EKG készüléket, amely elengedhetetlenül fontos a gyermekek szívműködésének regisztrálásához, a veleszületett szívbetegségek követéséhez, valamint a túlsúlyos és magas vérnyomású betegek kivizsgálásához.

Szentes, 2004. 12. 23.

.