BOROS SZALAGAVATÓ - 2004

képes összefoglalója

A báli szezont a Boros Sámuel Szakközépiskola szalagavató bálja nyitotta meg 2004. december 3-án. A rendezvénynek már évek óta a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok ad otthont.

 

 

Kedves vendégeink, szalagavató ünnepségünket megkezdjük. Megkérem az osztályokat, hogy vonuljanak be a terembe - hallhattuk a műsorközlőtől, és kezdetét vette a 2004. évi (2001-2005) szalagavató a Boros Sámuel Szakközépiskola életében.

 

 

 

Kedves tizenkettedikesek! A diákélet meghatározó pillanatához érkeztetek. Mindannyian tudjuk, hogy nagyon vártátok a mai napot. Iskolánkban hagyomány, hogy a tizenegyedikesek ünnepségen köszöntik végzős diáktársaikat: avatószalagot tűznek fel és bált rendeznek tiszteletükre. A szalag, melyet kaptok, jelzi, hogy a közeli jövőben sok feladat, de örömteli pillanat is vár rátok.

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Ünnepeltek és Ünneplők! Iskolai hagyományaink szerint a végzősök legjobbjainak kitüntetésül Igazgatónő tűzi fel a szalagot.

 

 

Cseh Gabriella 12.a                                                                Horváth Gyula 12.b

 

 

                                 Gergely Regina 12. c

 

Kérem a tizenegyedikeseket, tűzzék fel a szalagot az ünnepelteknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ünnepeltekhez elsőként Szirbik Imre polgármester intézett intelmeket, majd ...

 

 

 

... Pádár Zoltánné igazgatónő köszöntötte a végzősöket, akik közül többen nem fejezik be tanulmányaikat az iskolában, mert az ad továbbképzési lehetőségeket.

 

 

 

 

 

 

 

Kedves vendégeink! A szalagavató ünnepség első része ezzel befejeződött.

Műsorunkat a végzős évfolyam közös keringőtáncával és az osztálytáncokkal folytatjuk. Amíg a diákok felkészülnek, addig az énekkar műsorát hallhatjuk.

 

 

 

Az énekkar Hérány Ferenc tanár úr vezetésével már négy éve működik, állandó szereplője az iskolai ünnepségeknek. Mai műsorukkal az ünnepelteket szeretnék köszönteni.

 

Szalkai Szabó Gábort és Kovács Erika

 

A következő percekben a Silver táncklubosok latintánc-bemutatóját láthatják. Szeretném bemutatni a párokat: Budai Attilát és László Szilviát, Borbás Csabát és Szepesi Anettát, Szalkai Szabó Gábort és Kovács Erikát. Kovács Erika iskolánk 11.a osztályos tanulója. Műsorukban cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive táncokat láthatunk.

 

 

Kedves vendégeink! A végzősök évfolyamkeringője következik.

A koreográfiát betanította Papp Balázs tánctanár. A negyedikesek hónapok óta lelkesen készülnek erre az alkalomra. Kérem, fogadják őket szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves vendégeink! Amíg a negyedikesek felkészülnek a táncbemutatókra, addig a Seress formáció szórakoztatja Önöket.

 

 

 

Először a 12. b osztályosok rocky bemutatóját láthatják. A táncot betanította Papp Balázs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most a 12. a osztály bemutatója következik. Ők moldvai táncot adnak elő. A diákokat felkészítette Forgó Edit, az Alföld Néptánc Együttes vezetője.

 

 

 

 

 

Végezetül, de nem utolsósorban fogadják szeretettel a 12, c osztályosok kán-kán bemutatóját. A táncot betanította Makai Lajosné tanárnő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük az osztályok műsorát. Kedves vendégeink! Amíg a 12. osztályosok felkészülnek a bálnyitó keringőre, addig a Silver klubosok műsorát nézhetjük meg. Standard táncokat mutatnak be. Műsorukban angol keringő, tangó, slow fox, quick step táncokat láthatunk.

 

                          

 

Most pedig következzen végzős diákjaink bálnyitó keringője!

 

 

 

 

 

 

 

Kedves vendégeink! Szalagavató ünnepségünk hivatalos része befejeződött, következik a bál. A negyedikesek azt szeretnék, ha családtagjaik és barátaik is részesei lennének az ünnepi pillanatoknak, ezért táncra kérik őket. Kérem, ne adjanak kosarat nekik! Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2004. 12. 07.

 

Figyelem! A honlapon található fotókat szerzői jog védi, és ennek értelmében azokat csak a szerző hozzájárulásával lehet felhasználni!

 

.