Nem tetszetősen, de nyertünk!

Nehezen indult a gólgyár!

 

 

Igencsak döcögősen indult 2004. november 13-án a Szentes és a Vasas csapatok közötti női OB I-es vízilabda mérkőzés. Az első negyed sok úszással, sok helyzettel és kevés góllal zárult. A hazai gárda a bajnoki döntőbe jutást tűzte ki célul, de ennek ellenére a tizenharmadik percben még csak 3–2-re vezettek a meggyengül Vasassal szemben. A fordulás után már jobban ment a koncentrálás, fejben kezdtek ott lenni Huszkáék a mérkőzésen, de túlzás lenne azt állítani, hogy ekkor már hibátlanul játszottak. Az is biztos, hogy a szombati, Domino-BHSE-Polo elleni idegenbeli rangadóra a most mutatott teljesítmény kevés lehet.

 

Szentesi VK–Vasas 13–5 (2–1, 3–1, 4–1, 4–2)

 

 

 

Ezen a napon, csak később találkozott a Legrand Szentes férfi pólócsapat az Ybl Miklós Főiskola csapatával, amely mérkőzés hasonlóan kezdődött, mint a lányok meccse.

 

 

A második negyed kezdetére sikerült leérnünk az uszodába, és azt hittük, hogy már megint elromlott az eredményjelző tábla, mert 9 perc játékidő után is 0-0-t mutatott. Nem a tábla romlott el, hanem "edzőbosszantásilag" megvárták a fényképezőgépet a gólokkal a fiúk. Persze ez így, és ebben a formában nem igaz, de az tény, hogy nehezen kezdtek lendületbe jönni. Az indiszponált első negyedek után a fordulás is fordulatot hozott a játékban és 4-1, 5-2 gólaránnyal hozták az utolsó két negyedet a fiúk és a három pontot.

 

Legrand-Szentesi VK–Ybl 10–4 (0–0, 1–1, 4–1, 5–2)

 

 

Szentes, 2004. 11. 15.

.