ASPER látogatás

 

2004. október 29-30. között temesvári humán menedzserek szervezete (ASPER) látogatott Szentesre. A 16 fős csoport látogatásának elsődleges célja Szentes turisztikai és gazdasági adottságainak megismerése, és további együttműködések kialakítása.

 

 

A vendégek megismerkednek helyi vezető cégek humánerőforrás menedzsereivel, valamint a temesvári szervezet helyi megfelelőjével a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara működésével.

Nagy hangsúly kerül a turisztikai adottságok bemutatására is; kiemelve a konferencia és továbbképzési lehetőségeket és az egyedülálló termálvíz adottságokat.

 

 

 

A látványosságok (pl. Shinto kapu) és nevezetességek megtekintése közben a vendégek részesei lehettek az ötödik centiméter levágásában, mely a 136 év sorkatonai szolgálat megszűnését jelképezi. A Kossuth téri séta közben hallhattak a tér rekonstrukciójáról, a térhez kapcsolódó épületek felújításáról, azok jövőbeni használatáról, és ezáltal újabb és újabb lehetőségekről a konferencia és továbbképzési lehetőségeket tekintve.

 

Szentes, 2004. 11. 08.

 

.