Tovább folytatódik a

"Nőuralom" a pályakezdő diplomások között

 

 

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is (2003. szeptember 17.) meghívták a pályakezdő diplomás közalkalmazottakat és köztisztviselőket egy rövid ismerkedési délutánra a Városházára.

A fiatalokat elsőként Szirbik Imre a város polgármestere köszöntötte, és bátorította a őket, hogy mindenki a maga területén próbálja a megszokott mozdulatokon és hozzáálláson túllépve önmagából a legjobbat kihozni és ezzel fejlessze környezetét és annak tudását. Aki ma kikerül a felsőoktatásból, azok a legkorszerűbb ismeretekkel rendelkeznek, és ezeket ne rejtsék el mások előtt, hanem valósítsák meg Önmagukat.!

 

 

 

Továbbiakban Szűcs Lajos alpolgármester és Oltyán Lajos az oktatási és művelődési bizottság elnöke (nyugalmazott iskolaigazgató) köszöntő szavai hangzottak el, amelyben figyelmeztettek, hogy most "Önök kezdik  meg pályájukat, de utánuk is jönnek pályakezdők, akiket ugyan olyan szeretettel kell majd fogadni, mint ahogy most Önöket fogadták."

 

 

Hátsó sor (balról-jobbra): dr. Fábián Tamás, Bányai Györgyi , Mihály Ágnes, Drahota Szabó Ágnes,

Czibulya Anita, Szabó Veronika, Kovácsházi Miklós

Első sor (balról-jobbra): Zsótér Andrea, Forrai Anett, Péter Erika, Semegi Katalin, Csernák Krisztina, Kovács Júlia Éva

 

 Pályakezdők névsora:

Fái András informatikus mérnök-tanár és Péter Erika angol nyelvtanár (Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola); Kovács Benedek angol-német nyelvtanár, Bányai Györgyi angol nyelvtanár és Dombi Ibolya német nyelvtanár (Zsoldos Ferenc Szakközépiskola, Szakiskola); Szabó Veronika angol-magyar nyelvtanár és Kondorosi Réka tanító (Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola); Mihály Ágnes tanító (Petőfi Sándor Általános Iskola); Czibulya Anita tanító és Csernák Krisztina magyar-könyvtár szakos (Gróf Széchenyi István Általános Iskola); Kovácsházi Miklós informatikus mérnök-tanár (Városi Intézmények Gazdasági Irodája); Hauberger Anita matematika-informatika tanár, Semegi Katalin történelem- földrajz tanár, Drahota Szabó Ágnes matematika-földrajz tanár, Forrai Anett angol nyelvtanár és Szebeni Zoltán magyar nyelv és irodalom tanár (Horváth Mihály Gimnázium); dr. Fábián Tamás jogász (Csongrád megyei Önkormányzat Területi Kórháza Szentes), Zsótér Andrea művelődésszervező (Szentesi Művelődési Központ); Kovács Júlia Éva rendőr (Városi Rendőrkapitányság).

Szentes, 2003. 09. 18.