Megkezdődött a 2003-2004-es tanév!

 

Deák Ferenc Általános Iskola

 

Ünnepélyes keretek között 2003. augusztus 31-én (vasárnap) este 6 órakor rendezték meg a városi tanévnyitó ünnepséget a Deák Ferenc Általános Iskolában. A város vezetése elhatározta, hogy ettől az esztendőtől mindig más-más iskola ad helyt a városi tanévnyitónak.

 

 

 

Az ünnepélyes városi tanévnyitóra meghívott vendégeket Varga Sándorné a Deák Ferenc Ált. Iskola igazgatónője köszöntötte, és felkérte Szentes város polgármesterét, Szirbik Imrét, hogy nyissa meg a 2003/2004-es tanévet.

 

 

Polgármester úr beszédében kiemelte, hogy különleges tanév előtt állunk. A most induló 2003/2004-es tanév idején Magyarország hivatalosan is az Európai Unió teljes jogú tagjává válik. A végzős diákok már a csatlakozás után ballagnak, s a jövő nyári vakációt immár teljes jogú uniós polgárként kezdi meg minden magyar pedagógus és iskolás.

 

 

Az ünnepi tanévnyitás végén az iskola igazgatónője könyvcsomagot vett át a polgármesterünktől, amely az iskola könyvtárát gazdagítja ezek után.

 

Tanévnyitók képei

Petőfi Sándor Általános Iskola

 

 

Az ének-zene tagozatos Petőfi Sándor Általános Iskola üres padjai is megteltek elsősökkel, akik a tanévnyitó után megismerkedtek az iskolával, és az osztálytermükkel.

 

 

 

 

Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola

 

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola 2003. augusztus 31-én a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisén tartott meg tanévnyitóját, ahol a könyörgést, már az elsős diákok mondták.

 

 

 

 

 

Kiss Bálint Református Általános Iskola

 

 

A Kiss Bálint Református Általános Iskola is ezen a délutánon (2003. augusztus 31.)  tartotta tanévnyitó Istentiszteletét a Református Nagytemplomban.

 

 

 

 

 

Szentes, 2003. 09. 01.