SAS TORNA - 2003

 

 

Idén is megrendezték a SAS-tornát Szentesen, amely az amatőr és profi csapatok Európa Kupája.

 

 

 

A Sas torna mindég is híres volt, arról, hogy ide mind az amatőrök, mind a profik eljöttek, és barátságos mérkőzéseket vivtak egymás ellen.

Itt egy szabály volt, amely így szólt: A bírónak mindig igaza van, még ha az nem is tetszik!

 

 

 

Ha egy csapat nem volt ki, akkor a telefonos segítségkérés előtt a közönség segítségét kérte, akik közül ha éppen egy hölgy ugrott a vízbe, azt sem bánták, csak ki legyen a csapat.

 

 

 

Nagyon sokan kíváncsiak voltak az APAFIA csapatra, akik apa-fiú párosokat alkottak. (Pl. Szénáczky, Komlósi, Gálfi, Beleon, Dongó).

 

 

 

Az ISTENEK csapata röviditallal, a nagykanizsai csapat zsíros "deszkával" (zsíroskenyér lilahagymával) koccintottak előre a medve bőrére, de a végső finálé előtt még ott volt az éjszaka, amelyet szintén ki kellett bírni.

 

 

Megmutatták a pólósok, hogy igazán csak ők tudnak bulizni, mert nem hogy szem, de még póló sem maradt szárazon.

 

 

 

Egymásba kapaszkodva vonatoztak át szombatból vasárnapba, amikor is jöttek a döntők, de előtte megköszönték (ki így, ki úgy) Bertók Gyulának (Nyúlnak), hogy saját kezébe (amit csókkal illettek!) vette a szervezés minden gondját, baját.

 

 

 

Sokan féltek az estétől, de erre semmi ok nem volt, mert az elmúlt esztendőben már az új büfé sor előtt buliztak, és akkor sem volt nagyobb rendbontás. Ebben az esztendőben mind a szervezők, mind a strand vezetősége megállapodott a feltételekben, amely sikere láttán jövőre sikerül a nagy neveket is megnyerni erre a tornára.

 

 

 

Végezetül íme az öt csoportgyőztes csapat neve:

Amatőr Sasok, Apafia, Vágtázó Hegyikecskék, Looserek, Szentesi Nők.

 

 

Végezetül a Sasok beugrottak a medencébe a teljes szurkolótáborral, aki végig buzdította őket!

 

Amatőr Sasok

 

 

A SAS indulót, és SAS himnuszt ITT

hallgathatják meg a fiúk előadásában!

Szentes, 2003. 08. 18.