Üdülőház és kemping lehetőségek Szentesen

Szentes, Széchenyi liget, Csallány Gábor part 4.

Telefon: +36-63/314-167

 

 

 

A szentesi uszoda és kemping páratlan lehetőségeket nyújt az idelátogató érdeklődők számára. Alkalmat kínál azoknak, akik a szabadidő eltöltésének aktív, dinamikus , formáját részesítik előnyben, valamint azok számára is kínál alternatívákat, akik a pihenésnek inkább a passzív, relaxációs módját választják.

A kemping elhelyezkedése a maga nemében egyedülálló. A kemping és az uszoda területileg egy egységet alkot, mindezt egy hét hektáros, kellemesen kialakított természeti környezetben. A kemping biztosítja mindazon előnyöket vendégei számára, amelyeket a természet közelsége jelent, ugyanakkor adottságainál fogva mindössze néhány száz méterre helyezkedik el a városközponttól, így vendégeknek nem kell nélkülözniük a városi életforma által biztosított előnyöket sem.

 

 

Légi felvétel a Széchenyi-ligeti strandfürdőről és Szentes városközpontjáról.

 

A terület egy földnyelven fekszik, amelyet a .Széchenyi liget felől egy kerítés határol, a terület többi részének határát mint természetes elválasztó- a Kurca folyó adja. A sportok szerelmesei számára rendelkezésre állnak sportmedencék, amelyek akár edzőtáborok szervezésére is alkalmasak, tenisz- és futballpályák, míg a pihenni vágyók számára horgászhelyek, vízparti sétány, vízitúra lehetőség és élményelemekkel felszerelt termálmedencék kínálnak programot. A helyszín ideális kiindulópontja lehet vízi-, kerékpáros- és lovas csillagtúráknak, valamint önálló vízitúráknak, mivel a Kurca közvetett kapcsolatban áll a Körössel és a Tiszával. A kellemes környezet zenei programok, képzőművészeti táborok, kulturális, fesztiválok ideális helyszíne is tehet. Fejlesztés alatt álló szolgáltatások: kerékpár- és vízijármű kölcsönzés, minigolf, szauna.

 

 

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

 KEDVEZMÉNY!

Szeptember 1-től április 30-ig 10 fő vendégszámon és két vendégéjszaka felett 25% kedvezmény!

 

 

 

Szállás lehetőségek: A campingben található 9 db 4 ágyas kőházban, 4 db 2x2 ágyas kőházban, 4 db 4 ágyas faházban, 4 db 2 ágyas faházban és 4 db 4 ágyas faházban (emeletes ágyakkal, június 01-augusztus 31-ig) összesen 92 ember tudja álomra hajtani a fejét.

Szolgáltatások: TV, hűtőszekrény, főzési lehetőség, ingyenes uszodahasználat, 50 méterre éterem, sportolási lehetőségek.

 

 A térképre kattintva kinagyítható!

 

 Széchenyi-ligeti Strandfürdő árait ITT tekinthetik meg!