Változás a lomtalanítás rendjében!

 

A háztartásban keletkezett lom kihelyezésére ÍME a minta!

 

TISZTELT SZENTESI LAKOSSÁG!

Szentes Városi Önkormányzat Városellátó Intézménye értesíti a tisztelt lakosságot, hogy 2003. tavaszán a lomtalanítás az alábbiak szerint alakul: a lakosság a megjelölt napon reggel 8 óráig helyezheti ki az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon a társasházak esetében a hulladékgyűjtő konténer mellé a háztartásban keletkezett lomot, azaz a feleslegessé vált használati tárgyakat, bútort, háztartási eszközt. A feleslegessé vált rongy; papír csak kötegelve, bezsákolva kerül elszállításra.

Nem tartozik a lomtalanítás körébe, így nem kerül elszállításra az ömlesztett vagy bezsákolt föld, törmelék, salak, trágya, növényi maradványok, szalma, fólia.

 

A LOMTALANÍTÁS IDŐPONTJAI: családi házas területeken 2003. április 7-11-i héten a szemétszállítás szokásos napján, külön menetben. Kertvárosi társasházak területén az Ifjúsági sétányon 2003. április 7-én, a többi társasházas területen (Apponyi tér, Kossuth L, u. északi és déli oldal, Kossuth tér, Szabadság tér, József A. u., Páva u., Attila u.) 2003. április 14-én. A lom elszállítása a megjelölt napon, fennakadás esetén a következő napon történik.

 

 

Szentes, 2003. 04. 08.