Tovább bővült Szentes

legnagyobb Inernet-adatbázisa!

 

A SzentesInfo szervere 1999.11.10. óta fogadja látogatóit a világ minden részéről. Azóta rengeteg aloldallal bővült a honlap, amely jelenleg épp a teljes megújítás előtt áll. Immár 2 éve ezen a szerveren található meg internetes újságunk a Szentesi Mozaik is.

A Mozaikon kívül igen sok értékes szentesi vonatkozású digitális anyag található még itt .

Most egy új oldal indulásáról adunk hírt. Ennek apropója, hogy a Mozaik Kalendáriuma szerint 1968 áprilisában indult útjára a Szentesi Élet című városi lap. A 35. évforduló alkalmából Városunk újságja ezentúl új, méltó formában jelenik meg a SzentesInfo szerverén.

Elérése: www.szentesinfo.hu/szentesielet 

 

 www.szentesinfo.hu/szentesielet

 

Szentes városi hetilapja ezentúl a Szentesinfo "bájtjait" foglalja. Egyik jelentős újdonsága a szavak és szóösszetételek keresése, amely nagyban elősegíti a gyors információszerzést.

Tímár Ferenc, a szerver működtetője elmondta, hogy a mindenkori friss számok hétfőn reggelente jelennek majd meg. Most a 2003-as esztendő 6 lapszáma tallózható, de lehetőségik szerint 2000-ig visszamenőleg folyamatosan igyekeznek feltölteni az archívumot is. A Szerkesztőség és a Webmester e-mailben is elérhető.

Szentes, 2003. 02. 18.