KIRAKATVERSENY SZENTESEN!

Szentes város Önkormányzata, a Csongrád Megyei Kereskedők Egyesülete, a Szentes és Vidéke Ipartestülete, valamint a Szentesi Ifjúsági és Diákönkormányzat versenyfelhívással fordul a városban működő valamennyi kereskedelmi, vendéglátó, szolgáltató létesítmény üzemeltetőihez az üzletek karácsonyi ünnephez illő hangulatának megteremtésére.

 

 

A 2002. év nyertese

 

A jövőben szeretnénk minden karácsonyi versenynek valamilyen mottót, témakört adni, hogy a részvétel minél érdekesebb legyen.

Először a gyermekek karácsonyát hirdetjük meg. Varázsoljanak sok-sok kisgyerek arcára mosolyt, szívébe a meglepetés és az örömteli várakozás izgalmát. A gyerekkacaj a legjobb kozmetikus, kisimítja a ráncokat arcunkon, eltörpülnek a gondok, emlékek és remények ébrednek.

Kéjék ki gyermekeik véleményét, tanácsát!

Az értékelés során a legjobb ötleteket a leghangulatosabb, a legmeglepőbb üzleteket, kirakatokat részesítjük elismerésben.

I. díj: 60.000,- Ft            II. díj: 40.000,- Ft     III. díj: 30.000,- Ft

A részvételi szándékot szóban vagy írásban 2003. december 10-éig lehet jelezni a Polgármesteri Hivatal földszint 106. számú irodájában (Szentes, Kossuth tér 6.) vagy az információs szolgálatnál.

Az értékelés december 11. és 16. között történik. A díjakat Szirbik Imre polgármester úr 2003. december 19-én Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14 órakor kezdődő ülésén adja át. Az első, második és harmadik helyezett üzlet fotóját és címét megjelentetjük a Szentesi Mozaik Internetes Újság oldalain.

Szentes, 2003. 11. 27.