Két baleset személyi sérülés nélkül

 

 

 

2003. november 13-án 14 órakor két személyautó ütközött össze Szentes és Szegvár közötti úton, minek következtében az egyik gépjármű az út és a vasúti töltés közti árokba csúszott.

A szabályosan balra kanyarodó kék Fiat személygépkocsit akarta megelőzni a vele egy irányból érkező bordó SEAT, amit balról kívánt végrehajtani.

 

 

 

A szabálytalan előzés ütközéshez vezetett ami következtében a Fiat lecsúszott az útról. A baleset okát a rendőrség még vizsgálja, de a fenti kép jó árulkodik, hogy a SEAT-os, mennyit láthatott az irányjelzőből, amikor a naplemente pont a szemébe vakított.

 

Szentes - Vásárhely között

 

 

 

Szentes és Vásárhely közötti útszakaszon a Derekegyházi elágazástól 200 m-re egy traktor kanyarodott balra, amit egy Wartburg személyautó későn vett észre, az ütközés elkerülése érdekében hatalmasat fékezett és sikeresen meg is tett mindent, hogy azt kivédje, csakhogy ezzel a mögötte haladókat is hatalmas fékezésre kényszeríttette. A bordó Renault vezetője is hatalmasat fékezett, csakhogy a mögötte haladó Fiat már nem tudott megállni és összecsúsztak. Érdemes megnézni, hogy a töréstesztek eredményei mennyire jól tükrözik az autókat, mert a Renault-nak felszíni sérülései keletkeztek, míg a Fiat a saját kerekein nem tudott elmenni a helyszínről.

Szentes, 2003. 11. 14 .