Tisztelt Vállalkozó!

 

 

 

Városunk fejlődésének kulcskérdése lakosainak egyéni boldogulása. Különösen igaz ez azokra, akik saját erejükből vállalkoznak, beruháznak és előbbre jutásukat nagymértékben befolyásolják a várospolitikai elképzelések, az önkormányzat pénzügyi kihatású döntései. 

Nekik, és így Önnek is szeretnénk olyan naprakész információkkal szolgálni az önkormányzat előzetes elképzeléseiről, melyek birtokában megalapozottabb vállalkozói döntések születhetnek, mód nyílhatna a közvetlenebb véleménycserére is. 

A mai gazdasági életben még inkább igaz, hogy az információ hatalom. Ezt szeretnénk a kölcsönös együttműködés reményében megosztani Önnel és munkatársaival, hiszen városunk előbbre jutása közös érdekünk. 

Terveink szerint a város honlapján (www.szentes.hu) és egyetértése esetén az Ön által megadott e-mail címen, vagy SMS formájában rendszeresen tájékoztatnánk a legaktuálisabb gazdasági döntéseinkről. Amennyiben az E-mail, illetve SMS lehetőséggel élni kíván, szíveskedjen Pataki József informatikust (pataki@szentes.hu, Tel.: 63/313-022/149, Levélcíme: 6600 Szentes, Kossuth tér 6.) tájékoztatni elérési lehetőségéről. 

 

A városházán rendelkezésre álló közérdekű E-mail címek: 

- központi postafiók polghiv@szentes.hu 

- polgármester szirbik@szentes.hu 

- testületi döntések szabone@szentes.hu 

- helyi adó ügyek tonnesne@szentes.hu 

- költségvetés krajsoczkine@szentes.hu 

- vállalkozás-igazgatás csvera@szentes.hu 

- vagyongazdálkodás szilvassyne@szentes.hu 

- ipari park sati@szentes.hu 

- műszaki ügyek zsohar@szentes.hu 

 

Bízva a további kölcsönösségre épülő kapcsolatban, munkájához sikereket és együttműködő partnereket kívánok. 

Szirbik Imre polgármester

Szentes, 2002. 07. 18.