XI. KURCA PARTI COCTAIL PARTY 

 

Immáron tizenegyedik éve kerül megrendezésre Szentesen a Kurca Parti Coctail Parti könnyűzenei fesztivál. Ebben az évben június 14-16 között került megrendezésre stílusosan a Kurca partján a Coctail Party.

 

Részletes program!

 

Három nap képekben!

 

 

Népzenei, táncművészeti és sportbemutatókkal kezdődött el a Coctail Party, mellyel egyidőben rendezték meg a IV. Aranyászok Sörfesztivált.

 

 

 

Az első nap sztárvendége a DUPLA KÁVÉ együttes volt, akik több mint egy órás koncerttel szórakoztatták a több, mint kétezres tömeget.

 

A második napon tovább folytatódtak a különböző művészeti bemutatók, és a kánikulában a sörfesztiválok hangulatában a hideg gyöngyöző sör volt a főszereplő.

 

 

 

Minden nap programja úgy lett kialakítva, hogy az esték hűs és sötét hangulatát használták ki a rendezők.

 

 

 

A második éjszaka sztárvendége bárki lehetett, mert a KARAOKE show-n bárki elkápráztathatta a közönséget énektudásával, és előadókészségével. Voltak azért olyanok, akik hallatán mindenki forró ólom után könyörögött, de a következő előadónak annál nagyobb volt a sikere.

 

 

A harmadik napon a POM-POM együttes lemezbemutató koncertjén szórakozhattak picik és nagyok, mert elkészült az ERNŐ AFRIKÁBAN című új albuma az együttesnek.

 

 

Tevegelés, elefántolás, majmolás és még megannyi állati utánozást gyakorolhattak az együttessel, na meg ERNŐ-vel a kicsik.

 

 

 

A háromnapos rendezvénynek zárásaként az utolsó estén lépett fel a Coctail együttesből alakult Murphy Band.

 

 

Egy rövid időre megszakították a koncertet, mert Szirbik Imre polgármester elismerő oklevelet adott át Mészáros Gábornak és Barátainak ...

 

 

... a Könnyűzene szolgálatában Szentesért címmel.

 

A Murphy Band koncertje után jött a Back II Black együttes koncertje, amely együttesnek énekese igen szoros kapcsolatot tart Szentessel, mert a diákévek a család és az éneklés (a Coctail együttes volt énekese) szorosan Szenteshez kötötte Abebe Dánielt.

 

 

 

 

 

 Találkozunk a XII. Kurca Parti Coctail Party-n 2003-ban!

Szentes, 2002. 06. 18.