2001. augusztus 8.

  

Érik a szőlő, hajlik a .......

 

 

A kiadós esőzés, a jó idő, megtette hatását a gyümölcsösökben, mert érésnek indult a szőlő. Még nem tudni, hogy a képen látható fürt hol fejezi be pályafutását, mert vagy bor, vagy pálinka, vagy menzai csemege lesz. 

Szentes, 2001. 08. 06.

 

 

Virágruhában volt a bálterem. 

 

 

A Siketek és Nagyothallók Szentesi Szervezetében június 29-én tartották meg a már hagyománynak mondható Anna-naphoz fűződő mulatságot. A programot Takács Ferencné titkár nyitotta meg felköszöntve az Annákat. Antal Imréné makói magyarnóta énekes tartott sikeres előadást. Rövid pihenő után mindenki izgatottan készült a szépségversenyre. A királynő Majzik Mátyásné az udvarhölgyek pedig Páger Imréné és Kádár Bálintné lettek. A rendezvényen résztvevők a Szegedi Nagyothallók Klubja, a Nyugdíjas Klub és a Koszta József Klub. A nap végén az utolsó mondat az volt Jövőre újra találkozunk.  

Fotó: Kozma Mihály

Szöveg: Lantos Imre pártoló tag

Szentes, 2001. 08. 03.

 

Ki tud segíteni?

  

 

Korfuról került városunkba egy terjedelmes virághagyma, aminek az átmérője 21 cm. El lett ültetve, és rendszerint ki is hajtott, de senki nem tudja, hogy milyen növényről van szó, így a gondozás is csak esetleges lehet. Ha valaki meg tudja mondani, hogy mivel állunk szemben kérem írjon a Szerkesztőnek!

Szentes, 2001. 08. 04.

  

 

Elkészült a Mozi!

  

 

Közel 10 éve nem volt olyan szép az Őze Lajos Filmszínház, mint most.

Szentes, 2001. 08. 01.

  

 

ANNA napi Búcsú!

  

 

A Szent Anna templomban július 29-én tartották meg az Anna napi búcsút. A környező településekről sokan jöttek el templomunkba, hogy egy szép Istentiszteleten vegyenek részt.

Szentes, 2001. 07. 29.

 

 

Kis kutya, nagy kutya nem ugat hiába!?

   

 

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szentesi Szervezete július 22-én vasárnap az összes fajta részére tájjellegű kutyakiállítást rendezett a Spartacus pálya területén. Sajnos megmutatta, hogy nagy úr a reklám, mert sajnos ennek a kiállításnak a reklámja elég halk volt, így sokan azért nem jöttek el mert, nem tudtak róla. 

Szentes, 2001. 07. 22.

 

 

A nyugati kész!

  

 

A Polgármesteri Hivatal nyugati homlokzata elkészült, és így csak az északi homlokzatnak kell megszépülni. A főbejárat hamarosan kinyitja kapuját, és a toronyra felhúzzák Szentes lobogóját.

Szentes, 2001. 07. 16.

 

 

Újra működik

 

 

A Randevú szoborkút felújítása befejeződött, így randevúzhatnak a fiatalok és ihatnak a kút vizéből.

  

 

Utolsó simítások!

  

 

A tűzoltóság is segített az Őze Lajos Filmszínház homlokzatára vissza tenni a közel 100 kg-os feliratot. Kívülről megszépülve várja a látogatókat és a mozirajongókat a Nagy Ferenc utcai mozi.  

Szentes, 2001. 07. 26.

  

 

Ki játszik ilyet?

  

 

Néptánc és játszótáborban vehettek részt a gyerekek július 23-27-ig a Kiss Bálint utcai Zöldág Egyesület szervezésében. A képen éppen az akadályversenyen egyik állomása látható, ahol közmondásokat kellett darabokból összerakni a csapatoknak. 

Szentes, 2001. 07. 26.