Nagydíjas akrobataszám Szentesen és CsongrádonFelvétel a kedvencekbe

Ma este már föllép a cirkusz


2007-06-05

Csongrádon és Szentesen is bemutatja műsorát a Richter család utazó cirkusza: a közönség kutyarevüt és fehértigrisshow-t láthat – de bemutatják azt a lovasakrobata-számot is, amellyel nagydíjat nyertek a monte-carlói cirkuszfesztiválon. Az előadásokra szerencsés előfizetőink között hatszáz jegyet sorsoltunk ki.

Ma este hatkor kezdődik az első csongrádi előadás, a Magyar Nemzeti Cirkusz nemzetközi gálaműsorral kedveskedik a közönségnek. Akik úgy döntenek, hogy megnézik az előadásokat, egészen biztosan nem csalódnak majd – hívja fel a figyelmet Richter József cirkuszigazgató.

A szegedi közönség már látta a műsort: a dél-amerikai motorosok bemutatója látványos, a kutyarevü szívderítően szórakoztató, nemcsak a gyermekek, a felnőttek számára is. A fehértigrisshow egyedülálló produkció a nemzetközi cirkuszművészetben. Ahogyan a lovasakrobata-szám is: Richter Flórián és hét társa ezzel szerzett nagydíjat a monte-carlói cirkuszfesztiválon.

Az utazó cirkusz nem először vendégszerepel megyénkben, a csapat az 1500 személyes sátorral együtt éppen ma reggel érkezett meg Kecskemétről Csongrádra. Ebben a városban ma és holnap este hat órakor adnak műsort. Szentesen június 8-án és 9-én este hétkor, 10-én, vasárnap pedig délután három órakor. Az előadásokra előfizetőink jegyeket nyertek: Csongrádon 250, Szentesen 350 belépőt sorsoltunk ki a szerencsések között.