Ötezer látogató a Szentes ExpónFelvétel a kedvencekbe

Minden eddiginél színvonalasabbra sikerült


2007-05-21

Minden eddiginél színvonalasabbra sikerült a Szentes Expó, amely tegnap délután zárta kapuit. Az időjárás is kedvezett a városi sportcsarnokban és környékén megrendezett vásárnak, amelyet a három nap alatt 4-5 ezren kerestek fel.

Minden eddiginél színvonalasabbra sikerült a Szentes Expó, amely tegnap délután zárta kapuit. Az időjárás is kedvezett a városi sportcsarnokban és környékén megrendezett vásárnak, amelyet a három nap alatt 4-5 ezren kerestek fel. A Dia-Média Top Kft. szervezte az eladók és vevők rangos seregszemléjét, amely hatodik volt a sorban. Kellerné Sipos Szabó Juditot és Berényiné Sarkadi Zsuzsannát elismeréssel illették a kiállítók a zökkenőmentes lebonyolításért. A társaságok közül többen is jelezték, hogy jövőre is eljönnek. Sőt: már abban is megegyeztek a cégek képviselői, hogy megint egymás mellé állítják fel a standjukat. A tiszta, kulturált sportlétesítményt ideális helyszínnek emlegették a vidékről érkezett vásározók, akik magukkal viszik Szentes jó hírét szerte az országba.

Üzletek is köttettek az expón: a szolgáltatók közül többen megrendelést kaptak egy-egy munkára, de szuperautók is gazdára leltek. No és jó helyre került a tombolatárgyak sorsolásakor a főnyeremény, a DVD-lejátszó, amelyet a Béres Munkavédelmi Kft. ajánlott fel, meg az aranygyűrű is a Mátrix Alapítvány jóvoltából.