Negyedik helyen végzett a HungeritFelvétel a kedvencekbe


2007-05-21

A női vízilabda OB I-ben lemaradt a dobogóról a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK csapata. A Kurca-partiak a két győzelemig tartó bronzcsatában az Újpest-OSC-től kaptak ki.

Hungerit-Szentes - Újpest-OSC 10-13
OB I-es női vízilabda-mérkőzés a 3. helyért. Szentes, ligeti uszoda, 150 néző. Vezette: Madarasi A., Madarasi Gy.
Hungerit: Brezovai – Győri 1, DALMÁDY SZ. 3, Molnár A. 1, Kotova, TÓTH A. 2, HEGEDŰS 1. Csere: Hevesi, Szabó X. 2, Dalmády P., Pengő, Bódi, Döme (kapus). Edző: Kocsis István.
Újpest-OSC: Menczinger M. – Tiba 1, Keszthelyi, Menczinger K. 1, PRIMÁSZ 4, IPACS 3, ZANTLEITNER 1. Csere: Porvay, Boros, RÁSKI 3, Kisteleki O., Bede. Edző: Becsey Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 12/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Az egyik fél második győzelemig tartó párharc végeredménye: 2:0 az Újpest-OSC javára.

Szandra triplája

Dalmády Szandra volt a Szentes legjobbja. Végig összeszedetten, taktikusan pólózott. Jól védekezett, harcos volt, három gólt dobott.

Úgy indult a találkozó, hogy a szentesi drukkersereg bizakodhatott: a hungerites lányok kiharcolják a mindent eldöntő harmadik mérkőzés lehetőségét. Dalmády Szandra duplájával elhúztak 2–0-ra, de korai volt az öröm, a fővárosiak egyenlítettek. A folytatásban fej fej mellett haladtak a felek, hol az egyik szerzett gólt, hol a másik. A szentesi lányok mindent elkövettek a győzelem érdekében, de Tiba, Zantleitner és Primász semlegesítése felőrölte az energiájukat. Hiába használták ki jó százalékban a fórokat, az akciógólok, az átlövésekből született találatok sajnos nagyon hiányoztak.

Nem borult a papírforma, a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK-nak a tavalyi bronzérem után ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel.
Kocsis István: – Apró hibákon múlott a sikerünk. Gratulálok csapatomnak a tisztes helytálláshoz.